Tjänster

Produkter och behandlingar

Ekologiska produkter

Alla förtjänar naturliga produkter direkt från naturen! Du finner ett stort utbud av ekologiska och högkvalitativa produkter med många användningsområden hos mig. Till exempel eteriska oljor, makeup, hälsokost, hudvård, sömnvård, hårvård och mycket mera. Även produkter till barn finns till försäljning. Young Livings kvalitetsstandarder säkerställer att du får 100 procent rena produkter

Behandlingar

Jag är Regndroppsterapeut och erbjuder Regndroppsmassage, som är en väl beprövad massageform med dokumenterat goda resultat. Med lätta rörelser appliceras eteriska oljor in på utvalda områden som når in på djupet. Avslutas med en djupgående massage på valfritt område på kroppen. En behandling som varsamt mjukar upp även de allra mest spända muskler och leder, och är avslappnande för själen. 

 

Låter detta intressant?

Om mina hälsoprodukter eller behandlingar vore intressanta för dig att prova, så är du välkommen att höra av dig till mig här på Natural Wellness. Jag har såväl kompetensen, såväl som den egna erfarenheten, för att kunna ge råd och dylikt inom det mesta som har med hälsa att göra. Jag erbjuder olika slags kontaktalternativ. Det går alldeles utmärkt att ringa mig eller höra av sig till mig på annat sätt. Jag är bara glad att folk hör av sig till mig och att de visar intresse för min verksamhet. Jag ser fram mot att få hjälpa dig med det du behöver hjälp med.

 

Vill ni veta mer?