Omdömen

Så här säger mina kunder

⭐⭐⭐⭐⭐
Underbar och avslappnande massage för kroppen med skön fotmassage som start och fantastiskt regndroppsmassage på ryggen😊💖

// Bokadirekt.se

⭐⭐⭐⭐⭐
Väldigt trevligt mottagande! En härlig och lugn stund av avkoppling. Elisabeth är väldigt duktig på att hitta punkter som får kropp och sinne att slappna av och släppa på stress och smärta. Underbara lugnande och väldoftande oljor. Kommer absolut att bli fler gånger.

// Bokadirekt.se

⭐⭐⭐⭐⭐
Bra bemötande. Härlig oljor. Som jag brukar använda hemma i defusen. Underbart massages fick jag. Jag kände mig av slappnad i två dagar.

// Bokadirekt.se

⭐⭐⭐⭐⭐
Jag var jättenöjd med behandlingen/massagen som jag fick. Blev avslappnad och lugn efteråt. Elisabeth är lugn och väldigt kunnig i det hon gör. Rekommenderar henne starkt . Kommer att boka fler tider.

// Bokadirekt.se

⭐⭐⭐⭐⭐
Bästa upplevelsen med skön massage som går in i kroppen o helar en både på utsidan och insidan. Elisabeth vet verkligen vad hon gör och lyssnar på en som kund. Oljorna som hon använder doftar gott o man känner verkligen hur de verkar i kroppen. Är så avslappnad nu och har ingen värk. Måste tillbaka hit igen. Rekommenderas stark.

// Bokadirekt.se

Vill ni veta mer?