Ekologiska produkter Örebro

Natural Wellness – ekologiska produkter Örebro

Vägen till hälsa börjar här

Välkommen till mig på Natural Wellness. Mitt namn är Elisabeth och jag är född och uppvuxen i Örebro. Efter flera år med fibromyalgi som gav mig spänningar och värk i kroppen samt migrän, så kom jag i kontakt med eteriska oljor 2018. Det var då jag insåg vilken undergörande kraft dessa oljor har. Jag som varit sjukskriven i flera år och provat alla möjliga värktabletter och behandlingar blev så pass förbättrad, och startade då mitt företag. Med målsättningen att hjälpa andra att uppnå bättre hälsa.

Är du i Örebro på jakt efter ekologiska produkter? Vägen till hälsa kan börja här hos mig! Vill du få råd och stöd om en hälsosammare livsstil hjälper jag dig, och du som vill få veta mer om mina behandlingar kan läsa mer under fliken tjänster. Hos mig får man hjälp till att må bra. De produkter som jag säljer är helt ekologiska för att din kropp ska få förutsättningarna att må så bra som möjligt. Här hos mig kan du även få massage, regndroppsmassage.

Friskvårdsbidrag

Använd ditt friskvårdsbidrag hos mig! Är du ansluten till Actiway eller ePassi kan du nyttja mina tjänster som en hälsobefrämjande åtgärd. Det är viktigt att ta hand om sin kropp för att orka med alla vardagens plikter och krav.

Massage

Regndroppstekniken är den idealiska behandlingsformen. De välgörande eteriska och ekologiska oljorna av märket Young Living, går in på djupet, och har en fantastisk avslappnande och helande effekt.

Kropp & själ

Kropp och själ hör ihop. Jag ser till ”hela människan” och erbjuder behandlingar inom bland annat, hälsorådgivning, massage, sömnvård, tandvård, avslappning, samt försäljning av ekologiska produkter.

Vill ni veta mer?